Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Østerrike: Vinothek St. Stephan, Wien

Mitt i sentrum (kart her) ligger denne lekre vinbutikken. For det er vin som er deres hovedfokus. Men opp en vindeltrapp kommer vi til spritavdelingen.

Utvalget er ikke stort, men hyggelig. Mange tapninger fra uavhengige tappere, særlig Signatory, ispedt noen offisielle tapninger fra ymse destillerier.

Prisene er ikke de beste, men ett og […]

Danmark: Whiskyhouse, København

Whiskyhouse er en butikk-i-butikken til Holte Vinlager i Peter Bangsvej 74 (buss 15 går fra sentrum og rett forbi butikken).

I et hjørne av vinbutikken er det stablet haugevis med maltwhisky fra gulv til tak, og gjemt bak noen maltwhiskystabler finner man også noe blended og whisky fra USA og Kanada.

Det er […]

Frankrike: Coffee, Tea and Whiskies, Bordeaux

Like utenfor de gamle bymurene (ved Barrière de Pessac) ligger en liten butikk med stort whiskyfokus. Varene kommer tydligvis i all hovedsak fra Le Maison du Whisky i Paris (posene hadde Le Maison-trykk).

Ved mitt besøk (oktober 2006) var det rimelig tynt i hyllene med ut fra hva jeg forsto så skulle de […]

Skottland: Cadenhead’s, Edinburgh

Cadenhead’s butikk i Edinburgh ligger langt nede på Royal Mile (172 Canongate) i et lite unnseelig lokale. Trangt og intimt med flasker overalt.

Hyggelig service, bredt sortiment av det meste av Cadenhead’s produkter. Av destilleritapninger finner man i all hovedsak kun de fra Springbank.

Vel verdt et besøk om man er i byen, […]

England: London Airport, Heathrow

Her trenger man god tid når man skal ut å fly. De anbefaler minst en halvtime, dersom man bare skal gå rett til utgangen. Et regelrett kjøpesenter er å finne på innsiden av sikkerhetskontrollen.

Når det kommer til ekte taxfree-varer er utvalget godt takket være de mange rutene ut fra EU. Men her […]