Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Bergen : Medlemsmøte 20.april

Mandag 20. april er det nytt medlemsmøte i NMWL Bergen. Møtet starter som vanlig 19.30. Tema for møtet blir annonsert senere.

For mer info ta kontakt med NMWL Bergen.

NMWL Kristiansand: Medlemsmøte 29. april

Onsdag 29 April kl. 20.00 på bakgården 2 etg.

Vi skal igjen prøve oss på blindsmaking av utvalgte whiskyer, men kommer til å gjøre det litt vanskeligere denne gangen 🙂

Ta kontakt for mer info.

Endringer på nmwl.no

Vi holder på å skifte til et enklere og mer effektivt artikkelsystem. Nyttige artikler blir overført fra det gamle systemet, men dette tar litt tid, i mellomtiden ber vi om tålmodighet.

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 23. april

Torsdag 23. april klokken 19:30 er det duket for nytt medlemsmøte i NMWL Trondheim. Denne gangen skal vi utfordre sansene med en blindsmaking.

For mer info, kontakt NWML Trondheim.

NMWL Oslo: Medlemsmøte 15. april

Det er duket for aprilmøte onsdag 15. april i NMWL Oslo. Møtet begynner som vanlig klokken 19:00. Temaet blir sannsynligvis besøk fra en importør, fler detaljer følger når alt ar spikret.

Ta kontakt for mer info.

NMWL Gausdal: Medlemsmøte 8. april

NMWL Gausdal inviterer til påskemøte. Tema kommer.

Ta kontakt for mer info.

NMWL Stavanger: Medlemsmøte 7. april

NMWL Stavanger inviterer til påskemøte. Dette blir et litt uformellt møte uten fastsatt tema, men med god whisky og mulighet for å bli litt bedre kjent.

Ta kontakt for mer info.

NMWL Fredrikstad: Medlemsmøte 2. april

Temaet for aprilmøtet i NMWL Fredrikstad er blindtest. Kom og test deg selv. Kjenner du igjen whiskymerket? Dette er ingen konkurranse, bare en sjanse til å teste seg selv og lære mer. Vi pleier gjerne å informere om hvilke merker vi skal teste, så blir det opp til deg å plassere dem riktig […]

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 19. mars

Torsdag 19. mars klokken 19:30 er det klart for nytt medlemsmøte i NMWL Trondheim. Vi gjentar suksessen fra februar og følger opp med Islay rundt, del 2.

Vi minner om at for eksisterende medlemmer er det på tide å betale kontingent, enten til konto eller i døra på torsdag.

Kontakt oss for mer […]