Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Kristiansand: Årsmøte

Onsdag 28. april. kl. 1930 på Bakården Bar.

NMWL Kristiansand: Kort rapport fra påskemøtet 31/3

På grunn av påskeferie, møtte kun åtte, men desto mer entusiastiske, personer til møtet. Det ble smakt fem ulike whiskyer: Mcleod 8 yo Islay, Edradour 10 yo, Strathsla, Glendronach 15 yo og Bruichladdich 16 yo Bourbon cask.

NMWL Gausdal

VÅRT MØTE PÅ BAUKER SOM ER BESKREVET NEDENFOR ER DEN 9.JUNI

NMWL Gausdal

Etter den sagnomsuste og vellykkede kvelden på Bauker i 2009 ønsker vi også i år å lage en litt spesiell atmosfære rundt et av våre møter.

Dermed ønsker whiskylaget i år igjen å invitere til en kveld på Bauker. Der vil det bli servert god drikke og god mat gjentatte ganger. God drikke […]

NMWL Fredrikstad: Blindsmaking med Chris Maile

Kurs: Blindsmaking med Chris Maile

Tid: 22. april 2010 kl. 19.00 Sted: Handelsstandens selskapslokaler

NMWL Fredrikstad Nosing og blindsmaking av whisky er vanskelig for de fleste av oss, både fordi man ikke øver så ofte på dette, og fordi man kanskje er litt usikker på hvordan man skal gå frem.

Vi synes derfor […]

Per Løvlie in memoriam

Per Løvlie på Aberlour våren 2007. Foto: R. S. Lervik

Per Løvlie døde 8. april etter noen ukers sykeleie. Per rakk bare å bli 57 år gammel. Med Per gikk en av Norges største personligheter innen maltwhisky bort.

Per var kunnskapsrik og mer enn villig til å dele sin kunnskap med andre. […]

NMWL Gausdal

Onsdag 14. april hadde NMWL Gausdal møte med 25 tilstede. Vi hadde livemusikk med 2 lokale gausdøler som med sine gitarer og stemmer tryllet frem irsk og skotsk folkemusikk. Et av kveldens høydepunkt kom når Glenlivet 21 år Archives ble introdusert. Den ble satt pris på utover det vanlige. NMWL Gausdal planlegger en […]

OBS! AVLYST! NMWL Trondheim: Ekstramøte 19. april

Vi har desverre fått den triste beskjeden at Louisa ikke klarer å komme seg til Trondheim grunnet begrensningene i flytrafikken. Vi må derfor avlyse mandagens ekstramøte.

Mandag 19. april klokken 19:30 får NMWL Trondheim celebert besøk i skikkelse av Louisa Young fra Isle of Arran. Vi har begrenset med plass, så møtet er […]

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 22. april

Torsdag 22. april klokken 19:30 inviteres det til nytt medlemsmøte i NMWL Trondheim. Tema er ikke 100 % avklart ennå, watch this space.

Ta kontakt for mer info.

NMWL Bergen: Medlemsmøte 12. april

Mandag 12.april er det nytt medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted).

Tema: Port Ellen

Port Ellen er et av de mest populære, nedlagte destilleriene i Skottland. Tapningene derfra har økt kraftig i pris de siste årene og vil etter hvert bli vanskeligere å få tak i. Det er generelt gjennomgående høy […]