Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Oslo Medlemsmøte 8. sept: Vertikalsmking

NMWL Oslo holder medlemsmøte onsdag 8. september med oppstart kl 19:15.

Denne gang blir det vertikalsmaking av lavlandsdestilleriet Auchentoshan. Møt opp og kanskje du får smake tapninger du ikke har smakt før. Kanskje vi har noen godbiter i skapet?

Ta kontakt dersom du er interessert, men ikke har vært på møte før.

[…]

NMWL Bergen: 10-årsjubileum

NMWL Bergen fyller ti år 28.8.2010. Dette markeres med jubileumsmiddag og konsert med Robin Laing på Grand Hotell Terminus . Interesserte kan oppsøke NMWLs forum for ytterligere opplysninger eller kontakte NMWL Bergen.

NMWL Trondheim: Robin Laing i samarbeid med Credo

Robin Laing på Dufftownfestivalen 2008

Fredag 27. august er det NMWL Trondheims tur til å få besøk av Robin Laing. For anledningen har vi inngått et samarbeid med Credo, der konserten kommer til å foregå i baren i andre etasje.

Arrangementet starter 21:00. Det vil bli satt sammen en smakspakke av whiskyer […]

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 19. august

Torsdag førstkommende, 19. august klokken 19:30 blir det høstens første medlemsmøte i NMWL Trondheim.

Temaet denne gangen er Skottlands whiskyregioner, og dette er som en into-/oppfriskning å regne. Det ideelle møte for deg som føler at du ikke helt har taket på alle begrepene vi nerder slenger rundt oss med, og et fint […]

NMWL Bergen: Medlemsmøte og tjuvstart på 10-årsjubileum

Lørdag (merk dagen!) 21/8 kl. 16.00 er det medlemsmøte og offisiell tjuvstart på 10-årsjubileet i NMWL Bergen (vanlig møtested).

Tema: Offisielle tapninger av Port Ellen

Vi sparker i gang 10-årsjubileet med å smake 4 tapninger fra Port Ellen i serien Special Releases. Nummerene i rekken er 1, 6, 7 og 9. På grunn […]