Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Kristiansand: Medlemsmøte onsdag 28. september

Tema for møtet blir Bruichladdich med Ånund som møteleder. Vi skal smake oss gjennom flere whiskyer fra dette destilleriet, som av mange regnes som et av de mest spennende i Skottland. Vanlig tid og sted.

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 22. september

Septembermøtet i NMWL Trondheim går av stabelen torsdag 22. klokken 19:30 i vårt faste lokale. Vi har jo hatt Rare Malts i september noen år på rad, men nå har prisene for Rare Malts steget såpass at vi har droppet den tanken. I år kan vi i stedet friste med en rekke Old […]

NMWL Bergen: Medlemsmøte 19.september

Mandag 19.september er det medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted).

Tema: 40+ tapninger Til denne kvelden har vi funnet frem fire whiskyer som alle har lagt 40 år eller lengre på fat. Det skal smakes på whiskyer fra fire forskjellige destillerier, så får vi se om det gamle smaker godt!

NMWL Fredrikstad – Medlemsmøte onsdag 7. september 2011 kl. 19:00

Importørbesøk med Highland Park tasting

Tor Eivind Hansen fra Maxxium Norge, eid av Edrington Group og er mest kjent for Famous Grouse. De har også Ardmore og Laphroig i sortimentet. Vi får nå gleden av å oppleve lagets første Highland Park opplevelse, noe som blir en flott start på høstens medlemsmøter.

Velkommen!

Obs. […]