Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Bergen: Medlemsmøte 5.desember

Mandag 5.desember er det medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted).

Tema: Ardbeg – vertikalsmaking I 1996 ble Ardbeg kjøpt opp av Glenmorangie Plc, og de startet da produksjonen av det som i 2009 skulle bli “den nye 10-åringen”. Og i vente på den ble det sluppet “smaksprøver” i form av Ardbeg […]

NMWL Kristiansand: Medlemsmøte onsdag 30. november kl 20.00

Dette blir et “Slaìntemøte”, hvor vi setter fram alle lagets flasker, så smaker vi selv på hva vi vil. I tillegg vil det bli et musikalsk innslag av lagets egen Peter “The Dalwhinner”, som skal servere et knippe med whiskylåter! Dette blir et sosialt møte med masse god drikke og flott underholdning, så […]

NMWL Fredrikstad – Medlemsmøte torsdag 24. november 2011 kl 19:00

Program:

1. Informasjon fra styret 2. Importørbesøk med Jameson Darragh Ryan fra Jameson kommer og holder en irsk aften for oss. Dette er første gang vi skal oppleve en hel kveld med irsk whisky, Ryan er Brand Ambassador for Jameson og vil ha med seg en hel del gode smaksopplevelser. Vi kan love […]

NMWL Oslo medlemsmøte 9. november: Whisky og sjokolade

NMWL Oslo har nytt medlemsmøte på vårt faste sted onsdag 9. november. Oppstart er som vanlig kl 19:15.

Tema denne gang er whisky og sjokolade. Våre tema med whisky og mat pleier å være populære og vi prøver oss nok en gang med sjokolade i kombinasjonen med whisky.

Møt opp og se hva […]

NMWL Bergen: Medlemsmøte 14.november

Mandag 14.november er det medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted).

Tema: Eldre standardtapninger De fleste destillerier har en standardtapning på 10- 12 år. Vi skal denne kvelden smake på fire standard- tapninger som er eldre enn dette. Vil årene på fat ha påvirket destillatet i en positiv retning?