Minner også om medlemskontigenten for 2015 som kan betales ved å overføre kr 300 til lagets kontonr. 0539 51 41246, eller ved å betale “i døra” ved ankomst på […]
|
||||||
Tema for denne kvelden er grain whisky. Kjell Tore Hogstad loser oss igjennom en serie med grain whiskyer han har funnet i samlingen vår.
Minner også om medlemskontigenten for 2015 som kan betales ved å overføre kr 300 til lagets kontonr. 0539 51 41246, eller ved å betale “i døra” ved ankomst på […] Torsdag 5. november får vi besøk av Jan Beckers som er Global Malt Ambassador for Douglas Laing & Co. Ltd. October 29th, 2015 | Category: Uncategorized | Leave a comment Onsdag 4 november blir det en beskjeden feiring av NMWL 20 års jubileum
Det blir en smaking av 4 forskjellige whiskyer fra samme fødeår som NMWL, altså 1995 . Vi har og valgt ut noen destilleri som vi ikke har hatt så mye av før, så det blir spennende. Dato: onsdag 4. November […] Medlemsmøtet holdes på vanlig adresse, start kl. 19:00. Vel møtt!
Program: 1. Informasjon fra styret 2. Speyside – presentasjon av turgjengen. Tur gjengen vil presentere og kåsere fra turen de hadde til Speyside 06.05 til 10.05. Med tilhørende smaksprøver! 3. Whisky-quiz 4. Sosialt samvær Utlodning med skotske premier Bevertning ca. kl. 20.30. Gamle […] Førstkommende mandag er det “Bruichladdich-destilleriet” som blirtemaet på NMWL Bergens-møte. Morten fra klubben har med segBruichladdich-, Port Charlotte- og Octomore-tapninger, så det blir myegodt fra dette Islay-destilleriet.
Prisen på smakingen blir kun 8 bonger! Vi har litt høyere utgifter i forbindelse med nye lokaler, så nå vilvi ta kr. 50 i inngangspenger […] Tema for denne kvelden er Gamle tappinger. Terje loser oss igjennom en serie med gamle tappinger han har funnet i samlingen vår.
Minner også om medlemskontigenten for 2015 som kan betales ved å overføre kr 300 til lagets kontonr. 0539 51 41246, eller ved å betale “i døra” ved ankomst på medlemsmøte. Vi […] Medlemsmøte/smaking – Tema”Cask Strength” (Fatstyrke) med Sigbjørn Tid: 4. november klokken 20:00 Sted: Sovesalen
«Normalt tilsettes vann til whiskyen for å redusere alkoholstyrken, men aldri til under 40 % før den tappes på flaske. “Cask Strengthe”-tappet whisky er whiskyen tappet på den alkoholstyrken som den har på fatet, uten tilsetting av vann.» CS-whisky […] Medlemsmøte/smaking – Tema “Whisky og ost” med Finn Brattli Tid: 7. oktober klokken 20:00 Sted: Sovesalen
Tema denne gang er Whisky og ost. Det vil bli servert noen gode oster og gode whiskyer. Håper at dette tema skaper interesse og diskusjon. Passer whisky og ost sammen? Kom og prøv selv! Ta med en […] |
Destillerier og produsenter
Destillerigrupper
Diverse
Medlemmenes whiskysiderOmtale av NMWL
Uavhengige tappere
Whisky i NorgeWhiskybarer
Whiskyblogger
Whiskybutikker
Whiskyskoler/-kurs |
|||||
Copyright © 2023 Norsk Maltwhiskylag - All Rights Reserved Powered by WordPress & Atahualpa |