Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Østerrike: Highlander Scottish Pub, Wien

Når man rusler langs Wiens gater og ser et skilt der det står: Highlander Scottish Pub, så er man jo nesten lovpålagt å ta en tur innom for å se. Og ikke før tenkt, så gjort – og det skulle vi ikke angre på.

Puben, som ligger i Garnisongasse 3, 1090 Wien (kart her), har et svært godt utvalg i whisky fra de fleste hjørner av Skottland. Nettsiden har en meny, men denne er ikke oppdatert.

Baren er tydligvis familiedrevet, og det var datteren som sto bak baren når vi ankom. På spørsmål om whisky så kunne hun ikke svare, men hentet sin far som sa man bare kunne gå bak baren for å sjekke flaskene. Etter en stund begynte tydligvis far i huset å bli litt interessert i disse ukjente gjestene som satt og drakk avansert whisky (og særlig en skrulling som ville ha Manx Spirit). Han sjenket opp noen glass Macallan 12 og kom bort til oss og satte seg ned og spanderte en runde.

Det ble noe senere enn planlagt (vi var egentlig på vei til en annen pub, men det får bli til en annen gang).

Dette er en pub som varmt kan anbefales om man befinner seg i Wien.

Besøkt av Arve M. Lervik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>