Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Bergen: Medlemsmøte 8. juni 2015

NMWL Bergen avslutter som vanlig vårsesongen med temaet “Quiz, film og slantefest”. Vi har funnet frem alle åpne flasker og det blir mye god whisky og velge i. Det blir en enkel quiz, alle spørsmålene har greie alternativer, så det er bare å krysse av i hytt og vær om du ikke kan noe særlig om whisky, det blir sikkert noen poeng av det også. Vi kommer til å vise noen veldig korte whiskyfilmer sånn innimellom drammene.

Som de fleste har fått med seg blir dette første smaking i nye, store lokaler midt i byen. Adressen er Engen 20, 3. etg, det er inngangen til høyre for Cafe Opera. Det vil bli hengt opp en NMWL-logo på døren som er låst. Bruk nest øverste ringeklokke (vil bli merket om vi husker på det), og vi åpner døren med dørtelefonen. Ta heisen eller trappene til 3. etg.

Det er enda mange som ikke har betalt årskontingenten. Vi har litt høyere utgifter i forbindelse med nye lokaler, så fra juni av vil vi ta kr. 50 i inngangspenger for ikke-medlemmer. Medlemmer kommer selvfølgelig gratis inn, og har du ikke betalt medlemsskapet for 2015 kan det gjøres i forkant eller i døren.

Kontingent for 2015 er kr. 300
Kontonummer: 5202.05.79749
Merk innbetalingen med navnet ditt!

Tid: Mandag 8. juni kl. 1930
Sted: Engen 20, 3. etg (bruk dørklokke)
Vi åpner både dørene og baren kl. 1900!

Velkommen! 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>