Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Narvik – “Cask Strength” (Fatstyrke) med Sigbjørn

Medlemsmøte/smaking – Tema”Cask Strength” (Fatstyrke) med Sigbjørn
Tid: 4. november klokken 20:00
Sted: Sovesalen

«Normalt tilsettes vann til whiskyen for å redusere alkoholstyrken, men aldri til under 40 % før den tappes på flaske. “Cask Strengthe”-tappet whisky er whiskyen tappet på den alkoholstyrken som den har på fatet, uten tilsetting av vann.»

CS-whisky holder vanligvis over 50 %, men det kan forekomme enkeltfat som er tappet der alkoholstyrken har sunket til under 50 %, som likevel må betegnes som CS-whisky fordi den ikke er tilsatt vann for å senke alkoholprosenten. Det er også tapninger som tilsettes noe vann for å komme under 60%, som er grensen for å kunne selge whiskyen i Norge.

Så dette blir en spennende smaking der Sigbjørn presentere “Cask Strength” tappet whisky.

Mer info her:

https://www.facebook.com/events/1251031861588992/

Ta med en venn eller to og gjør også dette til et veldig bra møte!

Pris smakingen:

Prisen på “Cask Strength” smakingen som avholdes onsdag 4. november 2015, blir kr. 300,- for medlemmer og kr. 350,- for ikke medlem/besøkende.

Vel møtt!

Scot Styret

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>