Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stavanger: Hovmesteren bar

Hovmesteren bar er hotellbaren til Skagen Brygge Hotell i Stavanger. De hevder selv å være kjent for sitt utvalg i brunt brennevin og da særlig whisky, og med en liste på 43 single malts da jeg var der, kan man vel ikke klage. Til norsk bar å være er dette overraskende bra, til tross for at de aller fleste flaskene er standardtappninger og alle er destilleriets egne. Prisene er heller ikke noe å bli skremt av.

Lokalet er lyst og moderne, uten å føles kaldt av den grunn. Det er panoramavinduer mot bryggen, og jeg skulle tro det vil være et fint sted å sitte på lange sommerkvelder. Da vi var der var været mindre blidt, men vi hygget oss lenger inn i lokalet.

(Besøkt mai 2002)

1 comment to Stavanger: Hovmesteren bar

  • Arve

    Besøkte stedet i januar 2006 og ble sittende noen timer – særlig da med noen glass av stedets få uavhengig tapninger. Ellers så hadde de omtrent et 50-talls forskjellige whiskyer til en svært så hyggelig penge (Rare Malts Teaninich 23yo til 120kr/4cl og Murray McDavid Caol Ila 91 til 40kr/2cl er ikke å kimse av).

    Et åpent og lyst sted som jeg gjerne vil besøke igjen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>