Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL – Fredrikstad Medlemsmøte 10. november 2016

Vi møtes kl. 19.00 på vårt vanlige møtested.

Det skjer mye spennende i vår lokale whisky verden om dagen. På vårt siste medlemsmøte var vi hele 60 medlemmer og gjester samlet for å smake på noe av utvalget til Nøisom sine ølsorter, sammen med whisky.

På medlemsmøtet hadde vi besøk av Fredriksstad Blad, som lagde en flott artikkel om NMWL Fredrikstad og om planene våre for Fredrikstad whiskyfestival.
Komiteen for Fredrikstad Whiskyfestival er rute. På sist medlemsmøte fikk de 27 frivillige til å bistå på festivalen. Det er de godt fornøyd med. Har du lyst til og bidra også? Ta kontakt med komiteen på neste møte. Festivalen blir et løft for laget, vi gleder oss.

Facebook siden vår ”NMWL Fredrikstad”  er i drift.
Det er allerede over 100 personer som liker denne siden. Gjør det du også.

Program for kveldens møte:

 • Informasjon fra styret
 • Whisky smaking
  NMWL Fredrikstad får denne kvelden besøk fra Glenfarclas. Representanten fra Glenfarclas skal lede oss gjennom en spennede smaking som avsluttes med en 25 åring.
  Smakingen koster denne gangen fem bonger.
 • Bevertning ca. kl. 20.30
 • Sosialt samvær
 • Whisky-quiz
 • Utlodning med skotske premierGamle og nye whiskyvenner ønskes velkommen.
  Medlemmer oppfordres til å ta med en venn eller tre.

  Styret

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>