Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Skottland: Cadenhead’s, Edinburgh

Cadenhead’s butikk i Edinburgh ligger langt nede på Royal Mile (172 Canongate) i et lite unnseelig lokale. Trangt og intimt med flasker overalt.

Hyggelig service, bredt sortiment av det meste av Cadenhead’s produkter. Av destilleritapninger finner man i all hovedsak kun de fra Springbank.

Vel verdt et besøk om man er i byen, om ikke for annet enn å skaffe seg noe litt utenom der vanlige. Cadenheads nyeste serie – Classic [region] – er ypperlig turdram (50%-lig vatted malt til bare £25). 

Besøkt av Arve M. Lervik

1 comment to Skottland: Cadenhead’s, Edinburgh

  • Torbjørn Hauge

    I en liten paralell gate til Baker street i London finner du en annen av Cadenhead’s utsalg. http://www.whiskytastingroom.com/
    Her pleier jeg å gå innom å snope litt når jeg er i London. De har blant annet en del egne tapninger av utgåtte merker Disse er av spesiell interesse for samlere, dermed kan det forsvares at man bruker noen kroner ekstra. Det kan jo sees på som en invistering.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>