Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

England: London Airport, Heathrow

Her trenger man god tid når man skal ut å fly. De anbefaler minst en halvtime, dersom man bare skal gå rett til utgangen. Et regelrett kjøpesenter er å finne på innsiden av sikkerhetskontrollen.

Når det kommer til ekte taxfree-varer er utvalget godt takket være de mange rutene ut fra EU. Men her finner man utelukkende destilleritapninger.

Dersom man raskt går forbi ‘supermarkedet’ kommer man til de hyggelige butikkene. Her er en World of Whiskies-butikk (WoW) som har et bredt sortiment. I tillegg har Berry Brothers & Rudd (BBR) et utsalg like ved (i tilknytning til supermarkedet), med sine egentapninger av whisky.

Her kan enhver finne noe de vil like – noe som vel er problemet, utvalget kan bli for stort, særlig dersom man blir ropt opp til flyet i tillegg (så kom tidsnok). Prisene er det så som så med, da WoW og BBR er inklusive avgift og husleien på flyplassen er en av Londons høyeste. Men et og annet røverkjøp skal det være mulig å finne, et svært godt alternativ dersom man har litt plass i sekken etter et besøk i London.

De har ingen egen nettside som viser utvalget, men om man lurer på noe spesifikt kan man ringe flyplassens Shopping Information Line: +44 121 410 5105.

Besøkt av Arve M. Lervik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>