Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Macallan

Besøkt: 1996

Ikke så lett å finne når man ikke vet hvor det er, for man satser ikke så mye på besøk, og har dårlig med skilt. Men vi fikk slengt oss med på en tur sammen med et ektepar, og fikk en meget fin opplevelse. Her kom vi inn i rommet der man komponerte årganger fra forskjellige fat, og vi var i en lagerbygning og fikk lukte på en utsøkt 42 år gammel whisky. Hun som viste oss rundt la sjelen sin i det, og vi følte oss meget velkomne.

Besøkt av Per Arlov

2 comments to Macallan

 • Arve M. Lervik

  Besøkt: 2003 (Vårfestivalen)

  Har tydeligvis fått øynene opp for viktigheten med et fint besøkssenter de siste årene. Svært lyst og pent, med hint av turistkontor (salg av gensere og andre souvenirer). En profesjonell turguide som satt inne med mye kunnskaper og svarte villig når man stilte spørsmål. Litt vel glatt opplegg, men det var jo tross alt midt under festivalen.

 • Ken Terje

  Besøkt mai 2002 utenfor festivaltid!!!

  Besøkte The Macallan for en standard omvisning samt en nosing og tasting som kostet 8£ pr. pers.
  Vi (2 pers) var veldig heldige og var de eneste som hadde bestilt nosing og tasting denne dagen. Etter en helt grei standard omvisning fikk vi over en time sammen med Brand Manager og 1 av 2 Whisky-makers på destilleriet. det ble en gjennomgang av standard tappninger, samt en rekke smaksprøver som aldri har vært og ikke kommer til å bli tappet. Dett var nok litt spesiellt, men booker man en nosing og tasting på forhånd kan denne også oppgraderes til en mer eksklusiv opplevelse (for de som måtte ha behov for det).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>