Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Gausdal har en annerledes whisky kveld den 13.5.

Vi ønsker å invitere til en litt annerledes whisky i mai. Onsdag 13. mai legger vi whiskykvelden til Bauker for en kveld med whisky og mat.
Her vil det bli whisky både i og ved siden av maten. Tidspunktet blir som vanlig fra kl.19-22. Se www.bauker.no for bilder fra stedet.

Vi samordner taxi for de som ønsker dette både til Bauker og fra Bauker. Bauker har mulighet til ca.40 personer med først til mølla prinsippet.

Som alle andre kvelder er kvelden åpen for de som liker whisky og de som ønsker å like whisky. Dette innebærer at dette er en kveld hvor man kan be med seg sin andre halvdel evt. andre for å ta del i det vi driver på med den 2.onsdagen i måneden.

Kontakt oss for evt. spørsmål.

Allan

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>