I tillegg har det kommet en gledelig overraskelse til oss. Ranald Watson, merkevareambassadøren i Springbank, har hørt om oss og ønsker å tilbringe kvelden med oss. Han vil si noen ord om de Springbank whiskyene som vil bli servert til maten.
Det er ca 30 personer påmeldt til nå, men vi har plass til flere. Så send meg en påmelding på følgende e-mail adresse: simonsenallan@hotmail.com
Til de som er påmeldt og ikke har betalt enda og til de som ønsker å melde seg på så er vi avhengige av at kuvert prisen blir innbetalt på konto innen påmeldingsfristen 23.mai.
Legg også merke til rammene rundt maten som skal serves i presentasjonen av whiskyene og cognacene:
Oversikt over whiskyer og cognager som vil bli presentert:
– Pre dinner, første aperitif: Robert Burns Single Malt på is
– Pre-dinner, andre apertif: Jon Bertelsen Prelude VSOP
– Forrett: Bruichladdich 2002
– Mellom rett 1: Hazelburn 8
– Hovedrett: Springbank 10
– Mellomrett 2: Springbank 12 Cask Strength Sherrywood
-Dessert: Jon Bertelsen Symphonie XO
– Digestiff: The Arran Bourbon Cask
– Night cap: Big Peat (Blended Islay Malt, inneholder Ardbeg, Bowmore, Caol Ila og Port Ellen).
Leave a Reply