Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Planleggingen av whiskylagets kveld på Bauker er i full gang.  Det som er satt på plass er hvilke whiskyer og cognacer som vil bli presentert.  Se nedenfor. 

I tillegg har det kommet en gledelig overraskelse til oss.  Ranald Watson, merkevareambassadøren i Springbank, har hørt om oss og ønsker å tilbringe kvelden med oss.  Han vil si noen ord om de Springbank whiskyene som vil bli servert til maten. 

Det er ca 30 personer påmeldt til nå, men vi har plass til flere. Så send meg en påmelding på følgende e-mail adresse: simonsenallan@hotmail.com

Til de som er påmeldt og ikke har betalt enda og til de som ønsker å melde seg på så er vi avhengige av at kuvert prisen blir innbetalt på konto  innen påmeldingsfristen 23.mai.

Legg også merke til rammene rundt maten som skal serves i presentasjonen av whiskyene og cognacene:

 Oversikt over whiskyer og cognager som vil bli presentert:

– Pre dinner, første aperitif:  Robert Burns Single Malt på is

– Pre-dinner, andre apertif:  Jon Bertelsen Prelude VSOP   
– Forrett:  Bruichladdich 2002

– Mellom rett 1: Hazelburn 8

– Hovedrett: Springbank 10
– Mellomrett 2: Springbank 12 Cask Strength Sherrywood

-Dessert:  Jon Bertelsen Symphonie XO
– Digestiff:  The Arran Bourbon Cask

– Night cap:  Big Peat (Blended Islay Malt, inneholder Ardbeg, Bowmore, Caol Ila og Port Ellen).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>