Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Kristiansand: Referat fra møtet 28. april

Møtet ble avholdt kl. 20.00 i andre etasje på Bakgården restaurant. I forkant av møtet hadde det blitt avholdt årsmøte. Tema for møtet var blindsmaking av fem single malt whiskyer fra Skottland. Møteleder var Rolf-Martin Nygård. Det møtte 22 personer, deriblant fem nye medlemmer.

De fem whiskyene som ble blindsmakt (i følgende rekkefølge): Benromach 40% OB, Mackmyra Preludium 3 52,2% OB, Glenlivet 15 yo 40% OB, Caol Ila 12 yo 43% og Glenfarclas 105 60% OB. Referansewhiskyen var som vanlig Glenfiddich 12 yo 43% OB. Det ble inndelt i ti lag, og alle lagene gjettet seg frem til riktig whisky!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>