Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Gausdal 8. desember 2010

Christmas by the barrel

Det etter hvert tradisjonsrike julebordet. Menyen var:

Whisky Soda Bread med Glenfarclas 12

Medisterkaker a la Tony marinert i  Aberlour 10 (og surret i Glenfiddich)

Gausdalspøsje med machegoost drenket i  belgisk single malt

2x sild med hhv. Lagavulin 12 og Dalwhinnie 15.

Ribbet surret i Cragganmore

Sjokolademousse med Glenlivet Nadurra

15 frammøtte.

Meninger om Ledaig

En flaske Ledaig innkjøpt. Den ble delt ut med beskjed om skriftlige tilbakemeldinger. Umiddelbar mmuntlig reaksjon på opplegget var: “Den æ ikke drikkan.”

Her er dommen pr. papirlapp:

– Minner om Gummijakk, legendarisk fuselsprit produsert av Håkon Wold på 70-tallet.

– Du blir vant med’n.

– Svidd sau, harskt fett, myrvann, emmen og fet i munnen.

Mild fusel. Gummi, bleik på let, usunn (sic), tørr, lite klabben.

– Dårlige tider – drikkandes under tvil.

– Litt bitter, ganske god.

– En snev av løsemiddel/ skirens.Dårlig hjemmebrent – men bedre enn Mackmyra.

– Mørk, innestengt, vanilje, fruktig, gammel sigarett.

– Meget god, sammenliknet med Mackmyra. Best med 17 dråper vann.

– Sjokolade, julenek, et hint av prupp.

Det ble ytret ønske om innkjøp av Oban og Glenfiddich Solera 15. Ønskene oppfylles.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>