Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Hamar

Velkommen til NMWL Hamar

Norsk Maltwhiskylag Drammen avholder normalt 10 møter i året (hver måned unntatt juli og august) i våre faste klubblokaler i Drammen sentrum. Som regel møtes vi første torsdag i måneden og der vi enten har et tema for møtet eller har invitert en importør på besøk. Vi har en egen bar der medlemmene har mulighet til å smake et stort utvalg av gode maltwhiskyer.
Som medlem i NMWL Drammen har man også anledning til å delta på andre NMWL aktiviteter som f.eks. møter i andre lokallag og ekskursjoner til Skottland.
For mer informasjon om våre medlemsmøter, klikk på NMWL Drammen – Medlemsmøter.
Styret NMWL Drammen
Leder: Jan Petter Hoel
Nestleder: Bjørn Hartviksen-Oksholen
Kasserer: Bjørn Haukenes Balle
Styremedlem: Mads Wahl
Styremedlem: Bjørn Nilsen
Varamedlemmer:
Tone Øhrbom
Karl Jacob Maus
Jarand Uberg
Revisor: Kjell Tore HogstadVelkommen til NMWL Drammen

NMWL Hamar ble stiftet 12. november 2015. Vi har lokaler sentralt i Hamar sentrum.

Som medlem i NMWL Hamar har man også anledning til å delta på andre NMWL aktiviteter som f.eks. møter i andre lokallag og ekskursjoner til Skottland.

Vi har epostliste for medlemmer/interesserte, og dersom du ønsker å motta informasjon om våre aktiviteter kan du sende oss melding om dette i skjemaet under.

Du finner oss også på Facebook.

Abonnér på vår digitale møtekalender: Møtekalender i Google kalender (.ics) (For å legge til i din Google kalender, høyreklikk og velg Kopier snarvei, deretter kan du velge Legg til via nettadresse på menyen for Andre kalendere i Google og lime inn adressen.)

Det er også mulig å sende en epost direkte til hamar (rundkrøll) nmwl.no dersom du vil melde deg inn eller komme i kontakt med oss.

Med hilsen,

Erlend Refsdal
Leder

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message