Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWLs lokallag

NMWL har, per november 2015, følgende lokallag:

NMWL Bergen

NMWL Drammen

NMWL Fredrikstad

NMWL Gausdal

NMWL Hamar

NMWL Kristiansand

NMWL Narvik

NMWL Oslo

NMWL Stavanger

NMWL Trondheim

NMWL er en landsdekkende organisasjon, og du kan bli medlem samme hvor i landet du bor. NMWL sentralt har ikke individuelle medlemmer, alle må være medlem i ett av våre lokallag. Ofte sogner man naturlig til ett lokallag, da er valget enkelt. Bor du i Bergen men er i Oslo i jobbsammenheng nesten hver gang det er møter kan du bli medlem i Oslo i stedet. Bor du et sted der vi ikke har lokallag ennå kan du fortsatt bli medlem, du vi da tilhøre det lokallaget som ligger geografisk nærmest hjemstedet ditt om du ikke skulle ønske noe annet – f.eks. fordi du har mulighet til å delta på møter av og til i ett av de andre lagene. Alle medlemmer av alle lokallag har møterett på arrangementene i de andre lokallagene også, så du behøver ikke være redd for at du ikke skal være velkommen fordi du har meldt deg inn i feil lokallag.

Dersom du bor et sted der det ikke er noe lokallag ennå og har lyst til å dra i gang noe, ta gjerne kontakt. Vi kan hjelpe til med god råd og drahjelp f.eks. i form av foredragsholdere og tips om mulige medlemmer i nærheten. Et lokallag krever innsats på det lokale plan, men man får også mye ut av å være med i lokale styrer.