Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Østerrike: Bockshorn Irish Pub, Wien

Denne knøttelille puben i Wien sentrum (Naglergasse 7) reklamerer med å være den eldste irske puben i Wien (etablert i 1991). Med 20-30 gjester er det stappfullt.

Anbefales å komme tidlig for å nyte av utvalget i Rare Malts-tapninger som står på øverste hylle da ventilasjonen i denne baren er alt annet […]

Skottland: Cadenhead’s, Edinburgh

Cadenhead’s butikk i Edinburgh ligger langt nede på Royal Mile (172 Canongate) i et lite unnseelig lokale. Trangt og intimt med flasker overalt.

Hyggelig service, bredt sortiment av det meste av Cadenhead’s produkter. Av destilleritapninger finner man i all hovedsak kun de fra Springbank.

Vel verdt et besøk om man er i byen, […]

England: London Airport, Heathrow

Her trenger man god tid når man skal ut å fly. De anbefaler minst en halvtime, dersom man bare skal gå rett til utgangen. Et regelrett kjøpesenter er å finne på innsiden av sikkerhetskontrollen.

Når det kommer til ekte taxfree-varer er utvalget godt takket være de mange rutene ut fra EU. Men her […]

Østerrike: Highlander Scottish Pub, Wien

Når man rusler langs Wiens gater og ser et skilt der det står: Highlander Scottish Pub, så er man jo nesten lovpålagt å ta en tur innom for å se. Og ikke før tenkt, så gjort – og det skulle vi ikke angre på.

Puben, som ligger i Garnisongasse 3, 1090 Wien (kart […]

Lillestrøm: Jekyll & Hyde

En velassortert bar i sentrum av Lillestrøm (kart her). Godt utvalg i whisky, dog bare destillertitapninger. Menyen oppgir priser i 4cl og 1cl – noe som er svært uvanlig men positivt.

De har også matservering og godt utvalg i andre typer drikke.

Alt i alt et hyggelig sted å besøke dersom man er […]