Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Fredrikstad: Minikonsert og Whiskysmaking med Robin Laing 2. September

NMWL Fredrikstad starter whiskyhøsten med å invitere til minikonsert og whiskysmaking med Robin Laing, Skottlands whiskymusiker, medlem av smakspanelet til The Scotch Malt Whisky Society, skribent – og særdeles interessert i whisky, historier og musikk. Han ga ut ny cd i fjor høst – med navn “Whisky for breakfast” – et godt tema.

[…]

NMWL Bergen: Medlemsmøte 22.august

Mandag 22.august er det medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted).

Tema: Old Pulteney Vi innleder høstsesongen med å presentere det nordligste fastlandsdestilleriet i Skottland, Old Pulteney. Destilleriet startet produksjonen i 1886 og er fremdeles operativt med en kapasitet på 3 millioner liter whisky pr år. Vi har plukket ut 4 tapninger […]

NMWL Oslo medlemsmøte 24. august: Longrow vertikalsmking

NMWL Oslo starter høsten med medlemsmøte onsdag 24. august. Oppstart er som vanlig kl 19:15.

Tema denne gang er vertikalsmaking, dvs smaking av whiskytapninger fra ett destilleri. Denne gang er det Longrow som produseres på Springbank. Springbank lager tre ulike maltwhiskystiler: Hazelburn (urøyket og trippeldestilelrt), Springbank (medium røyket) og Longrow (sterkt røyket). Vi […]

NMWL Trondheim: Medlemsmøte 18. august

Torsdag 18. august klokken 19:30 avholdes såkalt “introkurs” i NMWL Trondheim.

Vi presenterer en alternativ alternativ alternativ classic six basert på smakskarakteristikker snarere enn hvorvidt det er parkeringsplassen eller destilleribygningen som ligger i høylandet. Vi har dermed heller ingen “region” med kun ett destilleri.

Ferske konsumenter får dermed et kræsjkurs i spennet som […]