Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Stavanger Oktober Aberlour/Sherry

Den 2. oktober är det igen dags för whiskyprovning med NMWL Stavanger. Vi träffas som vanligt kl. 19:30 på vår vanliga möteplats.

Temaet för provningen är sherrylagrad whisky med fokus på Aberlour. Aberlour har släppt en serie med whisky i fatstyrka som ligger på gränsen att vara lovlig att dricka i Norge. Inför […]

NMWL Kristiansand: Medlemsmøte onsdag 26. september

Neste onsdag er det klart for et nytt møte i NMWL Kristiansand, kl. 20.00 på vanlig sted. Da skal Rolf-Martin og Arne guide oss gjennom Laphroaigs fortreffeligheter. Så sett av kvelden til en røykfylt opplevelse!

NMWL Bergen: Medlemsmøte 19.september

Mandag 17.september er det medlemsmøte i NMWL Bergen (vanlig tid og sted). [u][b]Tema: Highland Park[/b][/u] Highland park er et destilleri som jevnt over leverer god kvalitet på whiskyen sin. Denne kvelden vil vi ta for oss de tapningene i St. Magnusserien (og litt ekstra).

Mandag 17.september er det medlemsmøte i NMWL Bergen […]

NMWL Oslo medlemsmøte 12. september: Supersmaking

NMWL Oslo arrangerer medlemsmøte onsdag 12. september. Oppstart er som vanlig kl 19:15.

Tema denne gang er SUPERSMAKING. Vi skal smake 4 ulike whisky som er ca 25 år, 25 år, 36 år og 38 år. Ytterligere info finnes på møteoversikten til Oslolaget. Smakingen holdes av IvarA.

Dette møtet er kun for betalende […]

NMWL Fredrikstad – Medlemsmøte 13.09.2012

Tema: Norsk Whisky

Vi møtes på vanlig sted, kl. 19:00

Program:

Informasjon fra styret

Norsk Whisky med Arcus Brennevinsfremstillingen i Norge har røtter tilbake til 1500-tallet og vi vil på dette møtet sette fokus på vår egen produksjon. Vi har gleden av å få besøk av Ivan Abrahamsen fra Arcus som […]