Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Narvik – Smaker fra Asia

Medlemsmøte/smaking – Tema “Smaker fra Asia”

Tid: 2. desember klokken 20:00

Sted: Sovesalen

“The best whiskies you’re not drinking”

I året siste smaking får smaksløkene en reise gjennom Asia. Reisen denne kvelden går via Japan, Taiwan og en tur innom India.

Kan smakene fra Asias whisky måle seg […]

NMWL Oslo medlemsmøte 2. desember: Gamle vs nye tappinger

Tema for denne kvelden er gamle vs nye tappinger. Geir loser oss igjennom en serie med flasker han har funnet i samlingen vår. Vi vet at masterblender prøver å ha konsistens i smaken og nå får vi kanskje noen svar.

Minner også om medlemskontigenten for 2016 som kan betales ved å overføre kr […]

NMWL Drammen – Supersmaking torsdag 3. desember

NMWL Drammen arrangerer medlemsmøte torsdag 3. desember og tema denne gangen er Supersmaking.

November 18th, 2015 | Category: Uncategorized | Leave a comment

Whisky og sjokolade: NMWL Fredrikstad – 19.11.2015

Medlemsmøte holdes torsdag 19. november 2015 kl. 19.00 på vårt vanlige møtested.

Program:

1. Informasjon fra styret 2. Whisky og sjokolade 3. Whisky og sjokolade – det er to ord som får smaksløkene til å våkne, slår vi de sammen så blir det enda bedre! Vår Armand Fjeld har jobbet med sjokolade i […]

Medlemsmøte i NMWL Bergen 9. november

Førstkommende mandag kommer NMWL’s president Ivar Aarseth til Bergen for å holde smakingen “Whisky og røykpreg – for peat’s sake!” for oss.

Dette blir en litt “vitenskapelig” oppklaring av begreper og de prosesser som gjør at whisky får smak av røyk og/eller torv. Følgende spørsmål vil bli tatt opp mens vi smaker på […]

NMWL – Fredrikstad: Invitasjon til kurs – Introduksjon til maltwhisky

NÅR: 12. november 2015 kl. 19.00 HVOR: På lagets vanlige møtested

KURSINNHOLD:

Hva er whisky Hvordan lages whisky Produksjon Lagring Hva gir maltwhiskyene karakteristisk smak Hvordan smake whisky

PRIS: Kr. 280,- som inkluderer 5 smaksprøver

KURSLEDER: Emanuel Gonzalez PÅMELDING foretas ved å betale inn kr. 280,- på konto 1202.80.09605 innen 5. november.