Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Narvik – VU smaking, «World Wide Whisky» med Ivar Aarseth

Medlemsmøte/smaking – VU smaking, «World Wide Whisky» med Ivar Aarseth

Tid: 6. mars klokken 20:00Sted: Sovesalen

Første helga i Vinterfestuka, 6. mars, kommer Norsk Malt Whisky Lag’s President Ivar Aarseth til Narvik for å holde foredraget «World Wide Whisky».

[…]

NMWL Narvik – Øyhopping med Sigbjørn og Teddy

Medlemsmøte/smaking – Øyhopping med Sigbjørn og Teddy

Tid: 3. februar klokken 20:00Sted: Sovesalen

I februar skal vi på øyhopping. Det fine med dette er at veldig mye av den gode maltwhiskyen i verden produseres nettopp på ei øy. Vi kan allerede nå avsløre at vi skal innom (wait for it) De Britiske […]

NMWL Narvik – Smaking på «Kjellermesterens» utvalg, sosial kveld!

Medlemsmøte/smaking – Smaking på «Kjellermesterens» utvalg, sosial kveld!

Tid: 6. januar klokken 20:00Sted: Sovesalen

På første medlemsmøte/smaking i 2016 så inviterer Kjellermesteren i NMWL Narvik til en sosial kveld. Baren vil bli åpnet og det er mulig å smake på kjellermesterens utvalget.

Prisen på sosial kvelden blir 100,- kr. […]

Medlemsmøte i NMWL Bergen 7. desember 2015

Hei alle sammen

Førstkommende mandag drar vi i gang årets siste møte i NMWL Bergen og til det har vi plukket ut noen whiskyer som vi tror kommer til å passe veldig godt til tiden vi er inne i. Vi kan love både sherry og røyk, men ikke nødvendigvis fra samme flaske.

Prisen […]

Medlemsmøte 4 Desember NMWL Stavanger

Fredag 4. desember er det tid for årets siste møte med NMWL Stavanger. Desembermøtene har tradisjon for å være bra og i år er ikke et unntak.

For anledningen kommer en av norges beste whiskybloggere: Håvard Nørjordet (Whiskymoro.com) Håvard tar oss gjennom en smaking av noen fantastiske Longmorn whiskyer, hvorav den eldste er […]