Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL lanserer Whiskywiki

Følgende pressemelding er i dag sendt ut av NMWL: 

Norsk whiskyleksikon lanseres

Norsk MaltWhiskyLag (NMWL) lanserer i disse dager “Whiskywiki“, et norsk, ikke-kommersielt maltwhiskyleksikon på Internett. 
 
Whiskywiki innholder artikler om alle skotske maltwhiskydestillerier (mer enn 120 forskjellige). I tillegg er det artikler om tapninger, steder, regioner, personer, importører og ikke minst hvordan bruke whisky til og i mat. Whiskywiki vil i tiden fremover bli utvidet med bl.a. artikler om destillerier i andre land.

Målgruppen er både de som trenger informasjon om whisky i sitt arbeid, de som har (malt)whisky som hobby og de som bare er litt nysgjerrige på whisky.
 
Vårt mål er at Whiskywiki skal holde en høy standard slik at også fagpersoner kan finne interessant og oppdatert informasjon. Alle medlemmer av NMWL kan selv legge til artikler eller informasjon i eksisterende artikler. På denne måten vil Whiskywiki øke i omfang og kvalitet. Andre kan sende inn forslag til artikler eller annen relevant informasjon til NMWL. Alle artikler er skrevet på norsk.


 

Norsk MaltWhiskyLag
Norsk MaltWhiskyLag er det største whiskylaget i Norge. NMWL har lokallag i 6 norske byer; Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Kristiansand og Stavanger. NMWL har mer enn 350 betalende medlemmer. Det er planlagt oppstartsmøte i Gausdal.

www.nmwl.no
WWW.NMWL.NO er Norges største og beste nettsted for maltwhisky. Nettstedet har over 550 registrerte brukere og 44.000 innlegg på forumet.

www.whiskywiki.no
WWW.WHISKYWIKI.NO er basert på Mediawiki, samme software som brukes av Wikipedia og er på lanseringstidspunkt det største whiskyleksikonet på nettet uansett språk.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>