Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Fredrikstad – Medlemsmøte #2 3013: 14. mars

The Angels’ Share

Medlemsmøte holdes torsdag 14. mars 2013 kl. 19.00 i Fredrikstad Kino.
MERK MØTESTED!

Program:
1.    Informasjon fra styret

2.    Filmvisning – The Angels’ Share
Denne gang vil vi ha tilgang til egen sal i Fredrikstad Kino, hvor vi vil ha med litt fra vår egen kjeller og samtidig ha en serie spesielt plukket ut for filmen. Vi møter opp på kinoen – vanlig inngang og blir vist til riktig salg. Her gjennomfører vi en informasjon og vi kan mingle litt før filmen starter kl 1930. – Etter filmen blir det snitter og utlodning som vanlig.

Filmen fokuserer mest på Robbie, som i årevis har slitt med voldelig oppførsel, og har nok en gang blitt dømt til samfunnstjeneste. Samboeren Leonie gir ham nå et ultimatum – slutt med volden, ellers får han ikke se henne eller deres nyfødte sønn Luke. Leonies familie vil ha ham så langt unna henne som mulig, og han har ertet på seg flere tvilsomme folk, så han er i livsfare døgnet rundt, hvor enn han går. I samfunnstjenesten møter han på flere andre personer som han straks former et bånd med.

Via dem kommer han tilfeldigvis inn i en vinsmakingsbegivenhet, hvor han blir rost av eksperter for sine evner til å kunne gjenkjenne vinsmaker ved lukt. Gjennom dette blir han oppmerksom på The Angels’ Share, en sjelden whiskytype hvor hver flaske er verdt hundretusenvis av pund. For å kunne forsørge familien og flytte fra hjembyen Glasgow, bestemmer han seg for å slå seg sammen med vennene og stjele litt fra kilden i Edinburgh. Den er imidlertid høyt sikret, så det er lettere sagt enn gjort, og de trenger en god plan.

3.    Sosialt samvær
Utlodning med skotske premier

Bevertning rett etter filmen – ca kl 2100.

Grunnet kapasitet på sal trenger vi din bekreftelse innen 10.03, bekreft pr mail med antall, til Emanuel på mail emanuel.gonzalez@getmail.no eller SMS til 95061628.
Pris for kino og bevertning blir kr 200,-

Styret

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>