Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Oslo: Lompa (Olympen) Grønlandsleiret

I anledning at “Gutta på jobben” gikk ut for “å ta noen øl” gikk vi til gode gamle “Lompa” (Olympen) på tjukkeste Grønland, denne kamelonen blant Oslos utesteder. På formiddagene er Lompa et kjent og kjært vannhull for tørste sjeler. Straks mørket senker seg forvandles dette nyåpnede stedet til et hipt og trendy sted befolket av festglade mennesker som vanligvis stort sett treffes på Grünerløkka eller Aker Brygge.

Barlista viste ca 20 whiskyer, men det var ikke helt samsvar mellom det som sto i lista og det som sto i baren. Uansett kan jeg melde om 3 stk Caol Ila OB (12, 18 og CS), Lagavulin 16, en Bowmore, Arran 10 og TO FLASKER (en på hvert serveringspunkt i baren!) av bourbon cask #2125, Bruichladdich 12 og Full strength, Springbank 10 og 15, Longrow 100 proof, Glenfarclas 10/15 og 105, og “litt til”…

Hyggelige priser også, rett i underkant av 100-lappen for de fleste whiskyene. Pass på at du får whisky i riktig glass. Etter to tre runder i tulipanglass, kom plutselig servitøren med en tumbler…. Hun fikk da klar beskjed om å komme tilbake med whiskyen i riktig glass, noe som ikke var noe problem.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>