Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Lillestrøm: Republic

Det er ikke hver dag man finner noe positivt om stedet Lillestrøm. Men her er en udelt positivt innlegg – Puben Republic (med muligens ett unntak, pubens lokalisering – skulle vært adskillig nærmere Trondheim).

Når en av de første låtene som høres over høytaleranlegget er Jokke med ‘To fulle menn’ så begynner jeg ganske raskt å føle meg hjemme. Og en titt på whiskyhyllene gjør at tankene på en sen kveld er svært lovende. En titt på menyen viser at det ikke nødvendigvis blir så dyrt heller.

Stedet har et stort fokus på sport og da naturligvis den lokale fotballklubben Lillestrøm. Det kan derfor være lurt å sjekke terminlista dersom et besøk planlegges. Er det TV-overføring av kamp så er det ikke det beste miljøet å nyte god whisky i, men ellers anbefales stedet på det varmeste.

Ekstremt godt utvalg av maltwhisky til priser som ligger langt under tilsvarende steder i hovedstaden (Glengoynes Ronnies Choice ligger 100 kroner under Underbar i Oslo for 4cl) gjør at det anbefales hovedstadsborgere å ta toget ut hit bare for å gå på bar. Togbilletten spares lett inn av en enkel dram eller to. Det kan også opplyses om at det er mulighet for matservering på stedet (burgere) dersom det skulle være behov for fast føde under oppholdet.

Kort sagt: Besøk denne baren! Togtidene til NSB finnes på nsb.no (4-5 tog i timen fra Oslo).

Republics hjemmeside  

Besøkt av Arve M. Lervik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>