Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Skottland: The Grill, Aberdeen

Jeg hadde gleden av å besøke denne baren i juli 2006. Navnet er noe uvanlig for en bar, men jeg kan forsikre om at det er en bar, og at den er verd et besøk. Barens hjemmeside.   

Baren er lett å finne, da den ligger i en av hovedgatene i Aberdeen, Union Street. Stedet er nylig pusset opp, så den ser også bra ut. Jeg hadde faktisk gleden av å ta en drink sammen med han som hadde pusset opp taket i baren, og han fortalte også litt av historien til denne baren.

The Grill har over 400 single malts, og mange av disse er interresante for whisky elskere. Personlig synes jeg prisene var ok, i alle fall de jeg drakk. Som eks kan jeg nevne at jeg betalte 15 £ for en 50 år gammel Talisker ( Sectret Still from Isle of Skye! ). I tillegg til single malt finnes også et rimelig utvalg av whisky fra andre land, samt også et relativt bra utvalg i rom for de som liker det. Baren er også medlem i CAMRA, slik at man kan være sikker på å finne real ale. Videre hadde de også cider på fat. Det er derfor ikke så vanskelig å finne noe for enhver smak.

Man skal heller ikke være forundret om man blir tiltalt på norsk. Aberdeen er “hovedstaden” for oljevirksomheten i Scotland / UK, så det er mange som jobber i Nordsjøen. Jeg snakket med flere Skotter på norsk mens jeg var der.   

Er dere i Aberdeen, er dette absolutt et sted som må besøkes. Dra ditt og nyt!

Besøkt av Kjell Tore

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>