Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Medlemsmøte Onsdag 4. Februar

Onsdag 4. februar er det tid for årsmøte og medlemsmøte i NMWL Stavanger. Til denne anledning får vi besøk av NMWL sin president, Ivar Aarseth, som skal lede oss gjennom smakingen. Temaet for smakingen er røyk, lukt og smak og vi skal testa røykt whisky fra ulike plasser. Ivar har sammen med Tom Lunne skrevet en bok om Whiskeyvandringer i England, Irland og Wales og tar med denne boka dersom noen er interessert å kjøpa denne òg.
Dette er noe dere bør få med dykk.

Vi har fortsatt ei bankkort-terminal de kan betale med. Når vi har terminal som dette så koster det penger. Dersom en vel å betale med kort koster det 5kr/transaksjon per ca 200kr som skal betales.

Dato: onsdag 4. februar 2015

Tid: 19:00

Plass: Det Stavangerske Klubselskap

Olavskleven 26

Pris: 300kr

NMWL i vår

Onsdag 4. mars

Fredag 10. april

Onsdag 6. mai

Onsdag 4. juni

Planene for tema er ikke helt bestemt enda, men sett av disse datoene.

Kontingent

Det er på tide å betala kontingent for 2015. Du betaler kontingent gjennom å sette inn 300kr på NMWL Stavanger sitt kontonummer 3201.60.14558. Glem ikke å skriva under med navnet ditt så vi vet hvem som har betaler.

MVH

Patrik Söderholm

Leder NMWL Stavanger

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>