Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Credo, Trondheim

I en liten veit ved siden av inngangen til Restaurant Credo, er oppgangen til baren. Vel oppe finner man et ikke alt for stort lokale, men med hele to barer. Den første er hovedbaren, her får man det meste av drikkevarer som øl, vin, likør, cognac, standard whiskyer osv. Fortsetter man litt lenger inn kommer man til den gode baren, her står det et par hyllemetre med maltwhisky.

Her finnet et par tapninger fra independets (Kingsbury’s og Murray McDavid) samt et bredt utvalg i destilleritapninger. Men et av stedets beste drag er prisen. I motsetning til mange steder er det ikke her brukt en vannvittig høy avanse på drikkevarene. Et par eksempel på dette er:
The Macallan 25 – 102,-
Highland Park 25 – 140,-
Bruichladdich Twenty – 160,-
Linkwood 1989 (M McD) – 92,-

Eneste negative man kan trekke fram var at det var litt tynt med Islay-whiskyer. Men de hadde tydeligvis sikret seg et lager, for de hadde fortsatt Ardbeg 17 i hyllen.

Besøkt av Arve M. Lervik

1 comment to Credo, Trondheim

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>