Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Medlemsmøte NMWL Stavanger 10 April

Fredag 10. april er det tid for møte i NMWL igjen, Denne gang skal vi ha ett mer avslappa møte der sosialt samvær er i fokus. Vi skal selvfølgelig servere ett rikelig utvalg av masse god whisky uansett! Håper mange tar turen og er med på drøsen. Det er ikke noe tema ellers , så du betaler bare for di whiskyene du selv velger. Husk at det er fredag, så det er lov å slå seg litt løs!

Betalingsterminalen
Etter å ha drøfta betalingsterminalen sist styremøte blei det beslutta å ikke ta noe avgift for kortbetaling. Dersom du vel å betale med bankkort så koster det akkurat det samme som det gjør å betale kontant. La kontantene være igjen i banken å betal med kort!

Dato: fredag 10. april 2015

Tid: 19:30

Plats: Det Stavangerske Klubselskap

Olavskleven 26

Pris: 0 kr

NMWL i vår

Onsdag 6. mai

Onsdag 3. juni

Vi har ikke møte i juli og august.

Kontingent

Dersom du enda ikke har betalt kontingent… Du betaler kontingent gjennom å setta inn 300kr på NMWL Stavanger sitt kontonummer 3201.60.14558. Glem ikke å skriva under med ditt navn så vi veit kven som har betale.

MVH

Patrik Söderholm

Leder NMWL Stavanger

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>