Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Torvskjæring (junimøte) med NMWL Stavager

Da har vi endeleg fått avtalt med bonden våras, Vidar Undheim, på høg-Jæren om at vi skal få komma på besøk og læra meir om å skjære torv. Vi treffast på Varhaug stasjon 15:37 (toget frå Stavanger går 14:52). Herifrå er det bestilt taxi opp i heia. Vi tar med litt grillmat, så alle skal bli gode og mette etter arbeidet. Vi tar òg med litt god whisky som passer til anledninga som kan kjøpast med bongar som vanleg. Vidar har lova å duka opp med bord til oss i torvløa og skal finna fram grillen så vi får en flott kveld!

Vi reiser heimover når det nærmar seg, truleg 21:39 eller 22:39.

For at dette arrangement skal bli av treng vi minst 8 påmeldt seinast tysdag 2. juni. Sett in 300kr på 3201.60.14558 og merk med junimøte og ditt namn så reknar vi dette som påmelding. Send òg ein mail til nmwlstavanger@gmail.com så vi får rask beskjed.

Dato: lørdag 6. juni 2015

Tid: 14:52 – 23:31

Plats: Høg-Jæren

Pris: 300kr (inngår taxi og mat, dersom det blir pengar til overs er det litt till whisky òg). Transport til Varhaug betalar kvar og ein sjølv.

Betalingsterminal

Vi har bankterminal og oppfordrer til å betale med kort. Vi tar ingen ekstra avgift ifbm kortbetaling.

Kontingent

Ser det er en del som ikke har betalt kontingent. Du betaler kontingent ved å sette inn 300kr på NMWL Stavanger sitt kontonummer 3201.60.14558. Husk å skrive ditt namn i tekstfeltet så vi vet kven du betaler for.

MVH

Patrik Söderholm

Leiar NMWL Stavanger

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>