Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Glenlivet-smaking, Hamar torsdag 19. mai kl. 19

Vertikalsmaking av The Glenlivet står på programmet denne gangen, og vi møtes i Hamar Teaters lokaler i Strandgata 23.
Vi tar en vertikalsmaking og stiller med fire passende tapninger. Målet er å vise frem kvaliteten i Glenlivet, spesielt fordi det er lett å undervurdere denne maltwhiskyen.
Glenlivet har en historie som offisielt går fra 1824, men selvsagt var det mye illegal brenning før dette. Destillatet har en ren og fin karakter, og bidro i hine hårde dager til et godt rykte. Kongelig etterspørsel gjorde også sitt til å øke etterspørselen. Konkurrentene ble misunnelige for dette, og også vrede da Glenlivet tok ut den første lisensen i Speyside.

Ta gjerne med deg en gjest til møtet. Alle har anledning til å delta på ett møte for man velger å melde seg inn.

Alt dette får vi ta del i for kun 250 kroner. Kort/kontant betaling i lokalet.
Den som ikke har betalt kontingenten enda må også ordne med 300,- som vi helst mottar direkte på vår konto 1822.62.44162 fordi det da er lettere å registrere hvem som har betalt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>