Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kontoret, Bergen

Kontoret er en grei, liten bar som ligger i tilknyting til restauranten Dicken’s. Lett å finne i vest-enden av Torvalmenningen, vis-a-vis Hotel Norge, med gateadresse Olav V’s plass 4. Barkeeper Espen Johannesen er en trivelig kar som har gode ambisjoner om å gjøre Kontoret til et skikkelig vannhull for malt-entusiaster. I tradisjonsrike grønne og mørkebrune omgivelser utvider han stadig sitt assortiment, og kan medio januar 2005 tilby 17 Islays, 7 fra Campeltown – inkludert den kommende stjernen Longrow – 2 lowlands og 26 highlendere, hvorav Glenfarclas 30 og Macallan 25 skinner klarest i hyllene. Prismessig er dette også en velsignet plass, de aller fleste ligger mellom 79 og 100, en fornuftig politikk sett fra entusiastenes synspunkt.

Besøkt (ofte og senest) 20. januar av Nilsen/Eide/Sunnevåg/Hauge (NESH)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>