Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Frankrike: Coffee, Tea and Whiskies, Bordeaux

Like utenfor de gamle bymurene (ved Barrière de Pessac) ligger en liten butikk med stort whiskyfokus. Varene kommer tydligvis i all hovedsak fra Le Maison du Whisky i Paris (posene hadde Le Maison-trykk).

Ved mitt besøk (oktober 2006) var det rimelig tynt i hyllene med ut fra hva jeg forsto så skulle de få inn ett nytt sortiment hvilken dag som helst (litt vanskelig når jeg ikke snakker fransk og han i butikken ikke snakket et ord engelsk) – i tillegg skjønte jeg såpass at de også skulle få inn en kar som kunne engelsk til å stå bak disken.

 Prisene var i all hovedsak svært hyggelige og mange av tapningene de fører er uavhengige tapninger for Frankrike (og Le Maison du Whisky), særlig da av Signatory.

Ligger som sagt ikke midt i sentrum, men nær de nybygde trikkelinjene i byen (uten skjemmende høyspentledninger trukket over gatene). Måten jeg kom meg dit var å ta trikken fra sentrum (linje B – €1.30 for enkeltreise) til holdeplassen Barrière St-Genès for så å følge gata opp til høyre til Barrière de Pessac (butikken ligger rett til venstre i det krysset – se etter Le Maison du Whisky-skilt).

Adresse: 11 cours Gallieni, 33000 Bordeaux.

Hjemmeside: www.connoisseurs-shop.com (ikke Firefox)

Besøkt av Arve M. Lervik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>