Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Oslo medlemsmøte 13. oktober 2021

Vi inviterer til smaking med tema «Peat fra ulike regioner» onsdag 13. oktober kl 19.15 på det vanlige stedet.
I tillegg blir det utlevering av NMWL #9 flaskene.

Vår egen «peat head», Islay-fan, ex. styreleder osv. Rolf Frydenberg vil lede oss gjennom en smaking av fem whiskyer fra fem ulike steder i to land, laget på malt som har vært røkt på til dels ulike typer torv.

Vi skal smake på:
Caol Ila 2010 DL Provenance tappet for Jon Berthelsen (6 YO, 46%)
BenRiach «The Smoky Ten» (10 YO, 46%)
Highland Park Valknut (NAS 46,8%)
Ledaig 18 YO (46,3%)
Smögen 100 Proof (6 YO, 57,1%)

Etter smakingen blir det åpen bar som vanlig.

På møtet leverer vi også ut de bestilte flaskene med utlevering av flaskene med NMWL #9 (“I love NMWL” – blended malt fra Islay).

Vi minner om medlemskontigenten for 2021. De som ikke har gjort det kan betale ved å overføre kr 300 til lagets konto. 0539 51 41246.

Husk å merke betalingen med navn.

Prisen for denne smakingen er 5 bonger. Det vil bare være mulig å kjøpe bonger via Vipps nr. 76781 eller med kontanter.

Siden pandemi-tiltakene startet i mars 2020, har vi (kun) holdt seks fysiske møter. Vi har holdt meteren, hatt all utskjenking ved bordene (ikke sendt rundt flasker, ikke hatt bardisk bakerst i rommet), oppfordret folk til å holde seg på plassene sine samt holde meteren. Vi vet ikke om noen tilfeller av smitte eller at noen har blitt syke med Covid-19 i etterkant av noen av disse møtene.

Nå er begrensningene løftet, vi regner med at tilnærmet alle medlemmer er fullvaksinerte og laget følger samfunnets gjenåpning og retur til «normalen». Men fortsatt er det nok mange av oss som begrenser håndhilsning, bruker munnbind på fulle tog/trikker/busser og er litt mer forsiktige med avstand enn vi var for bare to år siden. Det regner vi med at flere av dere også tenker og gjør. Og det er helt i orden. La oss glede oss over å kunne samles igjen fysisk. Vi har et relativt stort møtelokale med høyt under taket og vi prøver også å lufte litt underveis. Men la oss ha respekt for at mange kan ønske litt mer avstand, ønsker å vente litt med håndhilsning osv.

Viruset er ikke borte, selv om «meteren» og andre restriksjoner fjernes. Hånd- og hostehygiene er fortsatt viktig. Vær hjemme om du opplever luftveissymptomer eller er i karantene/isolasjon, og følg myndighetenes test- og smittevernregime.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>