Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Oslo medlemsmøte 10. november 2021

NMWL Oslo inviterer til smaking med tema «Glenglassaughs gjenoppstandelse» onsdag 10. november kl 19.15 på det vanlige stedet.
I tillegg blir det utlevering av NMWL #9 flasker.

Er det fordi Glenglassaugh bare har vært i forsiktig drift i vel 12 år, etter å ha vært stengt i nesten 23 år, som gjør at dette 146 år gamle destilleriet enda ikke helt nyter en plass i solen? De første årene etter gjenåpningen i 2008 utga de riktignok noen spektakulære 30, 40 og 50 år gamle tapninger, destillert før nedstengingen i 1986. Men samtidig hadde de ikke engang penger til å utnytte mer enn 20% av produksjonskapasiteten. Er det noe i at Glenglassaugh er Brown-Formans askepott som ikke blir invitert til ballet, mens stesøstrene GlenDronach og BenRiach har fått all morens oppmerksomhet? Det er ikke helt lett å bli klok på. Det er heller ikke like mye informasjon tilgjengelig i bøker og på nettet om Glenglassaugh som det er om dets to søstre (eller andre, for den saks skyld).
Men vi har fått vår egen Kristen Døssland, som har besøkt destilleriet flere ganger, til å fortelle oss om Glenglassaugh og lede oss gjennom det vi tror kan bli en veldig interessant smaking.

Vi skal smake to fra “core range”, en småfatslagret utgave, en moden whisky fra de gamle tidene og en topp enkeltfatstapning, destillert i 2009:
• Glenglassaugh Evolution (50%)
• Glenglassaugh Torfa (50%)
• Glenglassaugh Octaves Classic Batch 2 (44%)
• Glenglassaugh 21 year old batch 2, destillert 1986 (46%)
• Glenglassaugh 2009 singel Oloroso cask #1132 (58,75%) eller Glenglassaugh 2009 singel Port pipe #1830 (55,4%).

Også på dette møtet vil vi levere ut bestilte flasker med NMWL #9 (“I love NMWL” – blended malt fra Islay). Har du ikke hentet flaskene dine enda – kom og hent på dette møtet!

Vi minner om medlemskontigenten for 2021. De som ikke har gjort det kan betale ved å overføre kr 300 til lagets kontonr. 0539 51 41246. Husk å merke betalingen med navn.
Prisen for denne smakingen er 5 bonger. Det vil bare være mulig å kjøpe bonger via Vipps nr. 76781 eller med kontanter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>