Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ardbeg

Besøkt: 1999 og 2001.

Sted med mye sjel. På det første besøket ble vi vist rundt av sjefens kone, og det var en stor opplevelse. Vi fikk en omvisning med innlevelse, fikk smake direkte fra fat, og opplevde masse entusiasme. Ved besøket i 2001 hadde vår første guide Jackie fødselspermisjon, slik at omvisningen ble litt mindre personlig. Men likevel klart over middels.

Besøkt av Per Arlov

2 comments to Ardbeg

  • Dag Kjølstad

    Besøkt: 2002

    Stuart Thomson, destillery manager, viste oss selv rundt. Han var vennlig og svært vittig, i tillegg svært kunnskapsrik. Besøket var en veldig positiv opplevelse, der det å se anlegget var interessant for seg, mens Stuarts kommentarer om livet på Islay og prosessen med å gjenoppbygge destilleriet var uforglemmelige (“The first thing I got myself, was a satelite dish”). Vi besøkte tønnerommet og fikk smake 27 år gammel Ardbeg fra sherryfat, og 12 år gammel Ardbeg fra Bourbon fat. Vi kom godt utav det, og fikk enda et par ekstra drammer av god kvalitet i butikken. Usikker på om det var det som gjorde at vi fikk ekstra rabatter på varene vi kjøpte…

  • Martin Furmyr

    Besøkt i april 2001.

    Vi var en gjeng på syv stykker som besøkte Ardbeg (pluss Bowmore og Lagavuhlin). Siden dette var våre første besøk på destilleri, så var vi generelt godt fornøyd. Når en besøker tre brenneri blir det veldig mye likt, men hver plass tilførte oss litt ekstra informasjon.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>