Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bruichladdich

Besøkt: 2001

Nok en gang: Jim McEwan, som er med i gruppen som hadde kjøpt dette destilleriet. Her var det intens aktivitet for å få anlegget klart til den offisielle gjenåpningen tre uker etter at vi var der. Vi opplevde en smittende entusiasme fra alle vi traff, og en spirituell skildring av det planlagte whisky-akademiet. Vi fikk også en malerisk beskrivelse av en strand på vestkysten der man kunne se direkte til USA (mer eller mindre), og der den salte havbrisen kunne forsterke den Bruichladdich-flasken vi hadde fått kjøpt med. Unikt.

Besøkt av Per Arlov

1 comment to Bruichladdich

  • Dag Kjølstad

    Besøkt: 2002

    Vår kvinnelige guide viste oss rundt i det som nesten var et museum – med webkameraer! Selve turen gikk ganske kjapt unna, siden destilleriet for øyeblikket har pause i påvente av at vannkilden skal fylles… de var rundhåndet med dram, og vi prøvde 12, 17 og en spesiell 1986 tapning. I tillegg fikk vi selv tappe cask strength 17 år rett fra tønna. Det mest spennende var likevel tilbudet om å kjøpe en egen tønne i Port Charlotte tapning… fortsatt under evaluering.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>