Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Caol Ila

Besøkt: 2001

Dette var en noe annerledes omvisning, meget personlig. Guiden hadde selv arbeidet på destilleriet i 30 år, og kunne gi oss et godt innblikk i hvordan whiskyen ble lagel såvel nå som før i tiden. Selv om guiden aldri ville slutte å vise oss rundt så ble han ikke uintressant. Et litet minus for selve tastingen, som ble inntatt stående i en liten vestibyle.

Besøkt av Per Arlov

1 comment to Caol Ila

  • Arve M. Lervik

    Besøkt: 2003

    Var innom på en fredag, på vei til Isle of Jura, men på denne ukedagen er butikken stengt og ingen turer arrangeres. Men en i vårt selskap, Ole, tok ansvar og fikk åpnet butikken. Det første vi fikk der var en dram, samt at vi fikk lagt igjen en del hundre pund (de hadde Port Ellen 2nd Annual Release).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>