Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Glendullan

Besøkt: Våren 2004

Nok et Duffotwn-destilleri som ikke har som vane å ta imot gjester. Glendullan deler destillerisjef med Mortlach, og siden jeg tidligere på dagen hadde vært på mortlach så stilte sjefen forbredt – med et pintglass slik at alle kunne få smake når vi kom til washbackene.

Sjefen holdt seg i bakgrunnen på denne turen, da selve guidingen ble gjort av en av de ansatte – med god, gammeldags britisk tannstilling. En helt standard tur helt til vi kom til destillasjonsrommet, der alle sammen ble stående i lange stunder for å snakke med ham om alskens whiskyrelaterte ting. Dette er den store fordelen med turer der de som faktisk lager produktet guider oss rundt, de kan svare på slike spørsmål.

Så gikk turen tilbake til sjefens kontor der et par forskjellige Glendullan-tapninger sto på bordet. Ikke verdens beste whisky kanskje, standardtapningen er da også ganske så døll, men jeg syntes den gjør seg ganske godt i ung utgave (det var en åtte år gammel tapning for det italienske markedet).

Besøkt av Arve M. Lervik

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>