Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Lagavulin

Besøkt: 1997

En noe spesiell opplevelse. Vi ble tatt med rundt av sjefen selv, og han var ganske så sær. Men han fikk åpnet en av lagerbygningene for oss, og dermed fikk vi lov til å smake direkte fra tønner. Dette gjorde at besøket må regnes som et av de bedre.

Besøkt av Per Arlov

1 comment to Lagavulin

  • Richard Salevik

    Besøkt: 2001

    Dette var det eneste destilleriet vi besøkte som la vekt ved teknologien. Vi fikk mulighet å se hvordan datasystemene ble brukt for å holde maskineriet igang. Vi fikk også god tid til å snakke en hel del med de som jobbet i firmaet. Et stort pluss til tastingen, som ble inntatt under rolige former i et koselig rom, med sjefen for visitorcentret som ble med oss i en halvtime for å fortelle en hel del morsomme historier.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>