Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Laphroaig

Besøkt: 1997

Vi hadde håpet på sjefen selv, Iain Henderson, men han hadde hendene fulle med ‘viktigere’ gjester, så vi fikk bare noen ord med ham. Vi ble derfor med på en vanlig omvisning, men den var aldeles utmerket. I farten har jeg glemt navnet på han som viste oss rundt, men han gjorde det med sjel og skikkelig stemmebruk. Nok en av de beste omviserne vi har hatt.

Besøkt av Per Arlov

2 comments to Laphroaig

  • Arne Aas

    Besøkt: 1999

    Jeg var med på turen i 1999 og husker da at noen av oss dro innom Laphroaig – uanmeldt. Stedet var stort og virket velstelt. Plenene var nyklipt og de hvite murene virket nymalte. Vi tuslet litt rundt før vi “banket på” for å spørre om mulighet for omvisning. Uten å ha avtalt på forhånd hadde de dessverre ikke mulighet for å gi oss dette. Men smake måtte vi få! Inne i hjørnet av noe som så ut som en festsal åpnet de baren sin og dro fram smaksprøver. Det var (selvsagt) ikke snakk om å betale noe for dette. Det ble en hyggelig halvtimes stopp der. Da Laphroaig var den whiskyen som fikk meg skikkelig interessert i maltwhisky synes jeg dette besøket var stort og fortjener en firer.

  • Dag Kjølstad

    Besøkt: 2002

    Vi fikk æren av å bli omvist av Iain Henderson. Han er utrolig kunnskapsrik om prosessen, og hadde mange artige historier å fortelle. Det var veldig spennende, og anlegget er imponerende anlegget tatt i betraktning. Turen avsluttet med en dram (10 og 15) i visitors center. Dessverre ble det ikke tid til å få anvist plot, men vi fikk staket ut kursen (og gikk fullstendig feil :-).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>