Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Springbank

Besøkt: 1997 og 1999

Produktet hadde fortjent en bedre omvisning. Destilleriet har ikke vært i produksjon ved noen av besøkene, og selv om den pensjonerte excise-mannen har gjort en grei jobb, har det ikke vært særlig mye sjel i det hele. Selve destilleriet virker ganske kjørt og nedslitt. Selv om utvalget i gaveavdelingen er beskjedent, var det i det minste et par ting for Springbank-entusiaster. Mye å gå på her.

Besøkt av Per Arlov

2 comments to Springbank

 • Rolf Frydenberg

  Besøkt: 2003

  Som en del av “whiskyseilingen høsten 2003” (se bilder i albumene) besøkte vi Springbank destilleriet. Frank McHardy, destillerisjef med lang erfaring fra flere andre destillerier, viste oss og noen få andre rundt. Det var en nærmest uforglemmelig tur, sammenlignet med tidligere besøk. Frank er både kunnskapsrik og interessant, og gjorde turen topp. Og selv om destilleriet er noe slitent, er det mye bedre enn på 90-tallet. Vi kom inn og fikk kikke rundt på lageret (som deles med Cadenhead’s, som har mye annen whisky og plasttønner med gin stående der!), samt en liten tur i Springbanks tapperi. Der sto det også en del kasser med ferdig tappet vare, som vi desverre ikke fikk lov til å ta med…

  Jeg tror Springbank, med stadig bedre økonomi og en personlighet som Frank McHardy til å lede det, absolutt vil være verdt et besøk også i fremtiden.

 • A. Houmb

  Besøkt: September 2003

  Etter en uke i Skottland med litt i overkant mange destilleribesøk var vi egentlig ikke SÅ motiverte til å gyve løs på enda et destilleri – men Springbank ble en positiv overraskelse i så måte! Det er ikke lenger mange destilleribesøk man sitter igjen med følelsen av at man har lært noe. Den følelsen hadde vi etter besøket på Springbank.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>