Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Bergen: Medlemsmøte 8.juni

Mandag 8.juni er det nytt medlemsmøte i NMWL Bergen. Møtet starter som vanlig 19.30. Tema for møtet er quiz og blindsmaking.

2 comments to NMWL Bergen: Medlemsmøte 8.juni

  • Oddvar

    Hei.
    Som en av de mange singlmalt-nytere har også jeg en spesiell opplevelse. For en tid tilbake kjøpte jeg en Lagavulin på Engl.båten. Whisky`en var bare helt nyydelig..!! Finner den ikke her i Norge.Det eg erindrer var at den smakte sjø/salt og tjære, og selvsagt røyk. Fargen var grønn/gul. Synes å huske at etiketten på flasken var svart. Noen som vet hvilken Lagavulin og hvor jeg kan få tak i den?

  • NMWLs nettsjef

    Hvis etiketten var svart var det nesten garantert Lagavulin Distillers Edition. Den er “årgangs”, så det hadde hjulpet å vite hvilket årstall som sto på flasken om du vil forsøke å få tak i en til (men selv om du hadde visst det kunne det blitt vanskelig). Hold utkikk på taxfree o.l. – den er alltid tilgjengelig, selv om det er nye årganger, om du likte en er sjansen for å like en annen ganske stor.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>