Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stiftelse av NMWL Trondheim

Norsk Maltwhiskylag (NMWL) Trondheim ble dratt i gang etter initiativ fra NMWL litt utpå nyåret i 2004. Medlemmer fra en drøss av de forskjellige single malt klubbene rundt omkring i Trøndelag samt fjernmedlemmer i NMWL og andre single malt entusiaster, meldte sin interesse for å få startet opp et NMWL lokallag her i Trondheim.

Lørdag 28. februar sendte NMWL opp 3 representanter fra Oslo med mye spennende single malt, og konstitusjonsmøte ble avholdt i på Queens Pub i Trondheim. Arrangementet ble en suksess med over 20 fremmøtte som nøt god single malt mens Per Løvlie holdt foredrag om single malt whisky. Et interimstyre ble nedsatt og jobbet frem til første ordinære møte tirsdag den 27. april 2004, hvor navn til laget og ordinært styre ble valgt.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>