Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

NMWL Oslo medlemsmøte 10. juni

NMWL Oslo holder medlemsmøte onsdag 10. juni med oppstart kl 19:15.

Tema denne gang er parallellsmaking av et ikke nærmere angitt destilleri (blindsmaking). han som skal lede smakingen vet heller ikke hvilket destilleri det er. Her er hans kommentarer:

Jeg tenkte vi skulle ta for oss litt rundt vurdering/klassifisering/beskrivelse av whisky. De to sentrale begrepene “godt/ikke godt”, vil være med oss som overskrift for hver whisky som smakes, men i motsetning til i andre whiskysammenhenger, kan dere forvente å høre ord som “råvarepreg”, “fatpreg”, “kaldfiltrering”; ja kanskje til og med “lufting”!

Hva er det som gjør at vi liker/ikke liker den whiskyen vi smaker? Vi kommer garantert til å ha forskjellig oppfatning av hva som er godt/ikke godt, men kanskje vi kan nærme oss et felles begrepsapparat for å beskrive hva vi liker/ikke liker ?

Ta kontakt for mer info.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>